MARDİN / SAVUR - Başkavak Ortaokulu

Ekm

Doç.Dr Muhammet Cevat ACAR okulumuz öğrencilerine Derğerler Eğitimi -Sorumluluk konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sertaç CEVHEROĞLU.Okulumuzun çehresini güzelleştirmek ve öğrencilerin sanata olan ilgisini arttırmak amacıyla okul duvarına çizimleri yapmıştır.Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okula kayıt yapmayan öğrencilerin velilerini ziyaret ederek;tekrar eğitim sürecine dahil edilmesi için aile ve ferdin taleplerini dinledik.Öğretmenlerimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Kas

6/A İmam Hatip sınıfı öğrencilerimizden Gülsüm KANAT "24 Kasım Öğretmenler Günü " konulu şiir yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

İlçemizde Düzenlenen Atletizm Yarışmasında,Okulumuz Erkekler kategorisinde 1 ve 2 lik.Kızlar kategorisinde ilçe 1 VE 2 si olmuştur.

Kas

05/11/1994 Okulumuz şehit öğretmenlerimizi anma günü münasabetiyle düzenlenen program Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahim DEMİR öncülüğünde gerçekleştirildi.

Kas

Başkavak Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerimize temizilk semineri verildi.

Ekm

İmam Hatip Öğrencilerimiz Midyat gezisine katıldı.